tag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post5381257204771116472..comments2023-10-15T14:18:19.807+02:00Comments on Cathrines matblogg: Grove speltrundstykker med gresskarkjerner og kli.Cathrine Møller Øyenhttp://www.blogger.com/profile/14525966274361486676noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-91005195741932730742012-02-16T08:52:26.339+01:002012-02-16T08:52:26.339+01:00Tusen takk, Elisabeth.
Regner med at du legger ut ...Tusen takk, Elisabeth.<br />Regner med at du legger ut oppskrift på bloggen din etter hvert? <br />Følger med, ser du, og liker veldig godt det du gjør!!<br />Her er lenken, for dere som ikke kjenner Elisabeths blogg:<br /><br />http://litentanketank.blogspot.com/Cathrine Møller Øyenhttps://www.blogger.com/profile/14525966274361486676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-20886552404897178332012-02-15T19:41:35.048+01:002012-02-15T19:41:35.048+01:00De så gode ut :) Her står det også grov rundstykke...De så gode ut :) Her står det også grov rundstykkedeig til elting nå. I dag ble det en blanding av sammalt rug, havregryn og siktet hvetemel, pluss litt knust bokhvete og linfrø i. Blir godt i matpakkene i morgen.Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/02201875332160612255noreply@blogger.com