tag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post7255853917709892234..comments2023-10-15T14:18:19.807+02:00Comments on Cathrines matblogg: Supergode mellomgrove brød fra Schakenda. Cathrine Møller Øyenhttp://www.blogger.com/profile/14525966274361486676noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-2598865721161167172014-05-25T19:15:23.485+02:002014-05-25T19:15:23.485+02:00Hei Anonym :-)
Som det står i oppskriften: "H...Hei Anonym :-)<br />Som det står i oppskriften: "Ha så i salt og gjær, og elt videre i 15-20 minutter på sakte fart. De siste to minuttene elter du ganske raskt."<br />Jeg lar deigen hvile i bakebollen, og eltekroken lar jeg stå klar. Så da er det bare å fortsette etter den lille "luren" :-)<br />Og ja, du har rett. Det er fersk gjær jeg mener. Det burde jeg helt klart presisere. <br />Lykke til med baksten! Cathrine Møller Øyenhttps://www.blogger.com/profile/14525966274361486676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-34637031474463303032014-05-04T21:07:54.288+02:002014-05-04T21:07:54.288+02:00Hei, når du tilsetter gjær og salt etter at deige...Hei, når du tilsetter gjær og salt etter at deigen har hvilt. Hvordan får du eltet gjæret og saltet inn i deigen ? Går ut ifra at det er 15 g fersk gjær det er snakk om. <br />Takk :-)Anonymousnoreply@blogger.com