tag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post8014335890513315303..comments2023-10-15T14:18:19.807+02:00Comments on Cathrines matblogg: Bringebærostekake med browniesbunn.Cathrine Møller Øyenhttp://www.blogger.com/profile/14525966274361486676noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-90337280643830706392013-12-19T22:22:45.320+01:002013-12-19T22:22:45.320+01:00Jeg er litt sein til festen her, men jeg prøvde op...Jeg er litt sein til festen her, men jeg prøvde oppskriften for nylig og Gud, det var fantastisk.<br /><br />Sexy Sadiehttps://www.blogger.com/profile/08132661910830426410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-64114652395717016372012-09-14T19:59:36.877+02:002012-09-14T19:59:36.877+02:00Hei Christine.
Det er et poeng å ikke vispe for my...Hei Christine.<br />Det er et poeng å ikke vispe for mye luft inn i ostekremen (jeg regner med at det er den prosessen du refererer til). <br />Spaden jeg skriver om, er det flate bladet med to-tre "stenger" inni, kan se ut som en K inni, derav navnet K-spade. Hvis du har en skikkelig mikser, fulgte det med en K-spade, en deigkrog og en visp, tenker jeg. Har du en håndmikser, finnes det nok ikke noe tilsvarende til dette. Da bruker du vispene med forsiktighet, så det ikke blir en luftig krem av dette. Og så supplerer du med slikkepott/røresleiv.<br /><br />Tror dette går supert, lykke til med dåp!!!!Cathrine Møller Øyenhttps://www.blogger.com/profile/14525966274361486676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-26577460976942174762012-09-14T18:59:19.617+02:002012-09-14T18:59:19.617+02:00Hei! Hva skjer hvis jeg bruker vispen på mikseren?...Hei! Hva skjer hvis jeg bruker vispen på mikseren? Jeg har nemlig ikke spade, og tenker å lage den til dåpen på søndag! Er det noe annet jeg kan bruke, eller går det greit likevel?`evt bruke slikkepott e.l.? Vet ikke hva spaden er til heller jeg da.<br />mvh christineAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-69148936290740663292012-09-07T12:12:14.967+02:002012-09-07T12:12:14.967+02:00Det ordna seg, jeg brukte melis. Alle på jobben og...Det ordna seg, jeg brukte melis. Alle på jobben og jeg er enige om at dette er den nye favorittkaka. Nam Nam. Tusen takk!<br />MonaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-77026794209288051352012-09-03T22:36:00.289+02:002012-09-03T22:36:00.289+02:00Hei Mona.
Beklager utydeligheten, det er riktig me...Hei Mona.<br />Beklager utydeligheten, det er riktig med melis. Jeg tenker at melis er sukker, og derfor ble dette veldig dumt. Skal rette det i teksten med en gang!<br />Lykke til med bakingen, håper du fikk/får et vellykket resultat!<br />Mvh Cathrine.Cathrine Møller Øyenhttps://www.blogger.com/profile/14525966274361486676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-12484047981391822972012-09-03T21:57:44.881+02:002012-09-03T21:57:44.881+02:00Tenkte å prøve denne nå..
Oppdager selvsagt NÅ at ...Tenkte å prøve denne nå..<br />Oppdager selvsagt NÅ at det står "rør smør og sukker hvitt". Men i oppskriften står det melis... Betyr det at det er feil i oppskriften, eller i fremgangsmåten?<br /><br />Takk for en flott blogg!<br /><br />Hilsen Mona<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-47583425957013079262012-02-14T14:51:37.709+01:002012-02-14T14:51:37.709+01:00Hei Tone.
Beklager seint svar. Jeg har forsøkt med...Hei Tone.<br />Beklager seint svar. Jeg har forsøkt med frosne bringebær, og det fungerer fint. Bare tin de først, og unngå å bruke saften som ev. renner av. Hadde og trodd det ble for rennende, men det fungerte fint!<br />Lykke til!!Cathrine Møller Øyenhttps://www.blogger.com/profile/14525966274361486676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-69226348308582758152012-02-13T21:01:43.046+01:002012-02-13T21:01:43.046+01:00Dette ser ut som verdens beste kake... alt det bes...Dette ser ut som verdens beste kake... alt det beste i en pakke :)<br /><br />Har et spm før jeg lager den: Tror du jeg kan bruke frosne bringebær? Ser for meg at kremen ikke blir stiv da?<br /><br />Hilsen ToneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-10644938620560278102011-11-05T21:28:34.394+01:002011-11-05T21:28:34.394+01:00Så hyggelig!! Ja, det er en "høydare". H...Så hyggelig!! Ja, det er en "høydare". Hvis du ikke har den, kan jeg anbefale boken den er hentet fra, "The Hummingbird bakery cookbook".Cathrine Møller Øyenhttps://www.blogger.com/profile/14525966274361486676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-66395857353847783932011-10-30T20:43:10.471+01:002011-10-30T20:43:10.471+01:00Denne var så fristende at jeg måtte prøve.. Ååh, f...Denne var så fristende at jeg måtte prøve.. Ååh, for en kake! Fantastisk god! Den falt virkelig i smak hos oss! Takk for god oppskrift, denne kommer jeg til å bake flere ganger! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-38045727899187985332011-10-22T16:52:33.449+02:002011-10-22T16:52:33.449+02:00SKal stå "Steke" ikke "teke"!SKal stå "Steke" ikke "teke"!Cathrine Møller Øyenhttps://www.blogger.com/profile/14525966274361486676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-62466177330214128552011-10-22T15:26:55.944+02:002011-10-22T15:26:55.944+02:00I utgangspuntet skal du ikke teke brownien først, ...I utgangspuntet skal du ikke teke brownien først, men jeg var litt i tvil. Så jeg tror jeg stekte den litt først, ca 10 minutter. Men det står ikke i oppskriften, så du skal ikke behøve den. Venninna mi bakte den etterpå, og hun forstekte ikke brownien. Den var like herlig!<br />Lykke til! Håper den smaker!<br />CathrineCathrine Møller Øyenhttps://www.blogger.com/profile/14525966274361486676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-87272393408268556642011-10-21T15:57:10.225+02:002011-10-21T15:57:10.225+02:00Hei
Skal prøve å bake denne deilige kaka. Bare lur...Hei<br />Skal prøve å bake denne deilige kaka. Bare lurte på: steker du brownien først? Før ostekremen? <br />Gleder meg til å prøve nam :) <br />God helg :)Anonymousnoreply@blogger.com