tag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post8571257451688911100..comments2023-10-15T14:18:19.807+02:00Comments on Cathrines matblogg: Sitron- og marengspaiCathrine Møller Øyenhttp://www.blogger.com/profile/14525966274361486676noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-43468129504027494502013-03-14T14:16:44.455+01:002013-03-14T14:16:44.455+01:00Hei.
Jeg er litt usikker på hva du egentlig mener ...Hei.<br />Jeg er litt usikker på hva du egentlig mener her... Men hvis jeg antar at du ikke hadde så mye skall i første røre, og du likte den, så fortsett med det.<br />Du behøver ikke bruke alt skallet hvis du liker det uten. <br />Som du ser av en tidligere kommentar her, er det noen som syntes det blir litt vel syrlig med alt skallet og saften. Så prøv deg frem. Jeg liker det veldig syrlig, så jeg bruker "full pakke".<br /><br />Mvh CathrineCathrine Møller Øyenhttps://www.blogger.com/profile/14525966274361486676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-50984599060553792152013-03-12T20:57:33.607+01:002013-03-12T20:57:33.607+01:00Hei!
Jeg prøver meg nå, med små former. Dessverre...Hei!<br /><br />Jeg prøver meg nå, med små former. Dessverre brukte jeg nesten hele sitronene før jeg forstod at det nok ble litt feil presset derfor enda 2 sitronene og rev det ytterste av skallet. Fikk jo da garantert for mye "juice". Blandet likevel inn 8 eggeplommer og melka. Fikk omtrent dobbelt så mye fyll som jeg trengte. Det skallet spennende å se hvordan smaken blir.... Det ser i alle fall ut til at fylket begynner å stivne likevel, og det smaker godt og syrlig. Må prøve igjen om noen dager da jeg lagde dobbelt opp av parideigen.<br />Skal jeg da kun presse salat av sitronene og rive det ytterste gule av skallet?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-28456029741475851592012-11-28T13:11:02.313+01:002012-11-28T13:11:02.313+01:00Hei!
Beklager at du har trøbbel med denne! Jeg har...Hei!<br />Beklager at du har trøbbel med denne! Jeg har gjort akkurat slik som jeg har beskrevet, det ble ikke flytende hos meg. Men du fant jo løsningen for deg. Bra!<br />Ja, igjen bruker jeg faktisk 8 sitroner. Men jeg streber etter å finne økologikse, og de er ofte litt mindre. Kanskje de ikke er så sure heller? <br />Pass på å ikke få med for mye av sitronskallet, kun det aller ytterste gule. <br />Jeg tenker også at forholdet mellom fyll og deig blir litt annerledes når jeg lager små porsjonspaier, det blir gjerne mer deig og mindre fyll. <br />Et par av mine venninner har laget litt grimaser over at de var litt syrlige, men jeg elsker de slik! Gå ned til 4-5 sitroner, og lykke til!<br />CathrineCathrine Møller Øyenhttps://www.blogger.com/profile/14525966274361486676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-37668510115306904712012-11-18T21:36:01.298+01:002012-11-18T21:36:01.298+01:00Hei
Har forsøkt denne kaken nå to ganger. Første g...Hei<br />Har forsøkt denne kaken nå to ganger. Første gangen fulgte jeg oppskriften til punkt og prikke, da ville ikke sitronfyllet stivne enda jeg stekte kaken i flere timer. Andre gangen tilsatte jeg maizena og sukker og kokte sitronblandingen til den tyknet, helte den over og stekte den som angitt i oppskriften. Da så det greit ut, men fy søren så surt det var. Er det virkelig meningen å bruke 8 hele sitroner?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-47107583027808920682012-07-02T12:08:09.886+02:002012-07-02T12:08:09.886+02:00Den var helt nydelig, Havana. Lykke til!Den var helt nydelig, Havana. Lykke til!Cathrine Møller Øyenhttps://www.blogger.com/profile/14525966274361486676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5728779328406579338.post-43863225860904318662012-06-13T16:39:38.442+02:002012-06-13T16:39:38.442+02:00Hei! Ser denne posten er et år gammel men sitron m...Hei! Ser denne posten er et år gammel men sitron marengs paien ser utrolig herlig ut uansett :D Jeg prøvde meg på en stor utgave av denne for noen måneder siden og det var ikke suksess :) men denne skal jeg prøve og se om det går bedre! Kjempefin blogg!Havanahttps://www.blogger.com/profile/11484984743183036770noreply@blogger.com