Disse kan du bruke til det meste av kjøtt. De smaker også veldig godt uten ost, og gjerne med en revet løk i.
Dette trenger du:
500 g poteter, skrelt
1 dl valgfri ost, revet
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
2-3 ss smeltet smør
Sett ovnen på ca 180 grader. Riv potetene på den grove siden av et rivjern. Legg potetene i et kjøkkenhåndkle og vri ut mest mulig av væsken i potetene. Ha potetene i en bolle, og tilsett salt, pepper og ost. Jeg halvblandet med revet Norvegia og parmesan. Rør i smeltet smør.
Varm opp en stekepanne, aller helst en jernpanne. Ha klatter med röstimasse i pannen og klapp utover.
Stek dem gyllenbrune på hver side, og ha den over på en ildfast plate eller form.
Hold dem varme i ovnen til alle er stekt. Server og spis umiddelbart. Server!
1 kommentar:
Hei!
Kan jeg få spørre hvor mange røstipoteter du får sånn omtrentlig ut av denne oppskriften?
Ser spennende ut!:):)
Legg inn en kommentar