Dette trenger du til to personer:
et stort eller to små kyllingfileter
isbergsalat
crispersalat
1 avokado
1 mango
3-4 vårløk
½ rød spisspaprika
ca 100 gram bringebær
ev. noen store krutonger
god balsamico
Sett ovnen på 200 grader. Tørk lett av kyllingen med et tørkepapir, og krydre lett på begge sider med litt salt og pepper. Stek kyllingen i litt olje ved middels varme på begge sider. Ha kyllingen over i et ildfast fat med lokk, og sett den i ovnen i ca 10 minutter til den er ferdig men ikke tørr. Den blir saftigere i ovnen enn om du steker den ferdig i pannen. La den hvile mens du gjør klar grønnsakene.et stort eller to små kyllingfileter
isbergsalat
crispersalat
1 avokado
1 mango
3-4 vårløk
½ rød spisspaprika
ca 100 gram bringebær
ev. noen store krutonger
god balsamico
Vask og tørk salaten, gjerne i en salatslynge. Riv den i grove biter, og fordel i to pastaasjetter eller liknende. Del mango og avokado i biter, og fordel over. Rens paprika, og skjær i strimler. Vårløken kapper jeg i skiver på ca ½ cm. Del så kyllingen i skiver, og ha dette på toppen. Til sist strør du bringebær på, og ringler litt balsamico over. Eller annen dressing om du ønsker det! Og liker du krutonger, kan du ha over en neve av dem og.
Dette er sunt og godt, og bringebærene gir en frisk og deilig smak til salaten. Bli ikke overrasket om du får masse skryt!! Det fikk jeg!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar