En pakke kyllingkjøttdeig og litt krydder, tomatsaus fra fryseren og litt pasta fra skapet. Og vips: middag!
Du trenger:  
1 pakke kyllingkjøttdeig (400 g) 
1 fedd hvitløk 
en liten neve hakket basilikum 
litt salt og pepper 
olje til steking  
1 porsjon tomatsaus 
pasta etter ønske  
Finhakk hvitløk og basilikumblader. Ha kjøttdeigen i en bolle, og bland inn først salt og pepper, så hvitløk og basilikum.
Varm opp en jernpanne, og ha i noen dråper olje. Bruk teskjeer og ha kjøttbollene i den varme pannen. Stek bollene på flere sider, så du får en fin og brun stekeskorpe.
I en annen kjele varmer du tomatsausen. Etter hvert som kjøttbollene blir ferdige, har du dem over i sausen, og lar de trekke seg gjennomvarme og ferdige der.
Server med pasta etter ønske. Her ble det fullkorns pastaskruer. Dryss med litt revet parmesan eller ost, og server med litt grønnsaker eller salat til.
God middag!
 
 
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar