tirsdag 22. mars 2011

Hjemmelaget sushi

Sushi er en favoritt på menyen hjemme. Vi elsker maki og Nigiri fra Fuji Sushi på Kongsberg, de er virkelig gode.
Etter Seminar i København med Tupperware nå i mars, fikk vi maki og nigiri-maker som gave. Mange skeptiske fjes, men jeg ble helt vill. Så nå har jeg testet ut, og er storfornøyd.

Denne gangen lagde vi maki med laks eller crabsticks, avocado og wasabimajones. Det ble veldig godt. Wasabimajonesen satte en liten spiss på det hele, og var den store forskjellen. Jeg skal lage dette igjen, og da skal jeg legge ut litt mer utførlig oppskrift.


Men inntil det: nyt mine fristende maki-biter. Og gled dere til sushi-maker kommer i salg!

Husbonden var og veldig fornøyd, han spiste godt!



4 kommentarer:

Maria sa...

mmmm ser kjempe godt ut! Smaker gjerne en gang ;)
M:)

Anonym sa...

mmmm susi makes my mage hurts! veldig solten nå ja!

do laga dem selve? kan du sende i posten eller?? eller jeg han hente den hos deg?? jeg vite hvor du bor!! jeg komme nå eller? masse kosta den?

Håper du har special price for me, my friend!!

Hilsen din Abdullah

Frode Rustand sa...

Enig Cathrine, sushi rules!

Stadig vekk innom på Fuji Sushi i Kongsberg jeg også, men det er enda mer moro å lage selv. Gleder meg til Sushi-maker kommer i salg...

I mellomtiden får vi kose oss med denne videoen:

http://www.youtube.com/watch?v=0O4fIDAQfAg&feature=youtube_gdata_player

Cathrine Møller Øyen sa...

Takk Frode. Jeg skjønner at det tar tid å bli god på dette, men det er gøy å prøve!
Takk for linken, det var den jeg lette etter da jeg skulle publisere en lenke til Sushisettet.
Kos deg med Fuji så lenge, jeg skal prøve å gi beskjed når settet er i salg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...