Sider

søndag 15. april 2012

Tortellini med ostesaus og skinke.

Dette er en super og enkel pastarett som du fikser på 10 minutter. Og når du lager ostesausen selv, har du kontroll på innholdet også! Vi hadde nesten tomt kjøleskap etter helgen, men ha gjerne i litt grønnsaker også! Tomater er godt, og litt vårløk og brokkoli.






Enkel ostesaus:
1 dl revet parmesan (eller annen ost)
2.5 dl melk
2 ts Maizena rørt ut i 1 dl melk
1 ts sitronsaft (presset eller ferdigpresset fra flaske)
salt og pepper

tortellini
skinke
basilikum


Kok opp 2.5 dl melk i en kjele. Tilsett melken (1 dl) med maizena. La dette koke litt før du har i parmesan, og smak til med salt, pepper og eventuelt litt sitronsaft.
Jeg bruker en halv skinkeboks til. Del skinken i terninger. Ha den i sausen når sausen er ferdig kokt, slik at den blir varm. Fordel nykokt pasta på asjettene, og ha over saus med skinkebiter. Garner med strimlet basilikum.
Deilig, lettlaget og hjemmelaget mat på i en travel hverdag!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...