Sider

søndag 6. mai 2012

Pasta med kyllingkjøttboller

Jeg har tidligere skrevet innlegg om hjemmelaget tomatsaus, både saus av friske tomater og saus av hermetiske tomater. Begge er herlig utgangspunkt for mange gode middager, ikke bare som pizzasaus. Her er en sunn og rask variant som treffer godt i hverdagen.
En pakke kyllingkjøttdeig og litt krydder, tomatsaus fra fryseren og litt pasta fra skapet. Og vips: middag!




Du trenger:
1 pakke kyllingkjøttdeig (400 g)
1 fedd hvitløk
en liten neve hakket basilikum
litt salt og pepper
olje til steking

1 porsjon tomatsaus
pasta etter ønske



Finhakk hvitløk og basilikumblader. Ha kjøttdeigen i en bolle, og bland inn først salt og pepper, så hvitløk og basilikum.




Varm opp en jernpanne, og ha i noen dråper olje. Bruk teskjeer og ha kjøttbollene i den varme pannen. Stek bollene på flere sider, så du får en fin og brun stekeskorpe.




I en annen kjele varmer du tomatsausen. Etter hvert som kjøttbollene blir ferdige, har du dem over i sausen, og lar de trekke seg gjennomvarme og ferdige der.




Server med pasta etter ønske. Her ble det fullkorns pastaskruer. Dryss med litt revet parmesan eller ost, og server med litt grønnsaker eller salat til.
God middag!


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...