mandag 27. juni 2011

Hvit pizza med serranoskinke.

Hvit pizza har vært omtalt før, men en god ting kan man gjerne gjøre igjen. Denne varianten inneholder mange av de samme elementene som forrige gang, men nå med serranoskinke på! Det var ennå bedre enn den forrige! Mannen er helt klar: beste pizza ever!
Her er en repetisjon:



Pizzasaus
1/2 boks creme fraiche
1/4 – 1/2 rød chili med frø, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
basilikum, finhakket
salt og pepper
Garnityr
1 boks cherrytomater, delt i to
rødløk i båter eller halvringer
en god osteblanding
10-12 skiver serranoskinke


Deigen kommer fra denne oppskriften HER.

Hakk hvitløk, chili og urter i en Herb Chopper eller finhakk det på fjøla. Bland sammen ingrediensene til pizzasausen og smør den utover deigen. Fordel cherrytomater, ost og rødløk, og krydre med nykvernet sort pepper og eventuelt litt maldonsalt. Stekes ved ca 250 grader i ca 10-14 minutter til pizzaen er ferdig stekt. La den hvile litt på fjøla, før du deler den opp. Legg en skive serranoskinke på hver bit. Du kan ev. dryppe litt god olivenolje over til slutt, og litt hakket frisk basilikum.

Spis og nyt!





6 kommentarer:

Hilde sa...

Denne så fantastisk god ut, må prøves!!

Hilde

Line sa...

Mmm, denne såg skikkeleg god ut:o)
Creme fraiche på pizzaen er utruleg godt...men mannen her i huset held framleis ein knapp på tomatsausen;o)

Cathrine Møller Øyen sa...

Line: den var super! Takk for hygelige kommentarer!

Anonym sa...

Ruccula er også veldig godt å strø oppå pizzaen når den er ferdig når man lager hvit pizza med spekeskinke:)

Thomas sa...

Testa denne i dag, kjempe godt! Takk for tipset..

Cathrine Møller Øyen sa...

Tusen takk, Thomas!! SÅ hyggelig med tilbakemelding!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...