Til 4 personer trenger du:
4 gulrøtter
en middels kålrot
en persillerot
4-6 store poteter
500 gram rent svinekjøtt som ytrefilet
1-2 buljongterninger
vann
litt frisk timian
ev. salt og pepper
4 gulrøtter
en middels kålrot
en persillerot
4-6 store poteter
500 gram rent svinekjøtt som ytrefilet
1-2 buljongterninger
vann
litt frisk timian
ev. salt og pepper
Rens og del opp grønnsakene i terninger. Skjær kjøttet i terninger. Brun kjøttet lett i en gryte i 1 ss olje. Ha i en buljongterning (start med en og smak deg fram), og omtrent 1 liter vann. Ha i grønnsakene, og kok opp. Smak til. Hvis du trenger mer smak, ha i litt mer buljongterning, eventuelt litt salt og pepper. Her er Maggi kjøttbuljong fra okse den aller aller beste!
La dette småkoke til grønnsakene er møre. Legg opp på en dyp tallerken, og klipp litt frisk timian over. Server, og nyt middagen. Sunt, godt og hjemmelaget!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar