lørdag 29. oktober 2011

Helstekt svin indrefilet med bakte grønnsaker og tomatsalat.

Svinaktig godt!
Rent kjøtt er sunt, og svin indrefilet er godt og magert. Sammen med risotto og grønnsaker smaker dette fortreffelig. Du bør beregne 150-200 gram kjøtt per person.

Start med å gni inn litt salt og pepper på kjøttet. Stek den i en varm panne for å få en fin stekeskorpe, og ha den så over i en ildfast form, helst med lokk. Stek den i ovnen ved 200 grader i 10 til 15 minutter, til den er nesten gjennomstekt. La den hvile i ca 10 minutter.

Del opp, og server med for eksempel risotto med sopp, bakte grønnsaker og en tomatsalat. Jeg har delt opp squash, rødløk, sjampinjong og paprika, og bakt dette samtidig med svinefileten i ovnen, i like lang tid. Krydre enkelt med salt og litt pepper, grønnsakene smaker så godt i seg selv. Risottoen finner du ved å klikke her.


Så er det bare å si: Server og nyt!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...