Rent kjøtt er sunt, og svin indrefilet er godt og magert. Sammen med risotto og grønnsaker smaker dette fortreffelig. Du bør beregne 150-200 gram kjøtt per person.
Start med å gni inn litt salt og pepper på kjøttet. Stek den i en varm panne for å få en fin stekeskorpe, og ha den så over i en ildfast form, helst med lokk. Stek den i ovnen ved 200 grader i 10 til 15 minutter, til den er nesten gjennomstekt. La den hvile i ca 10 minutter.
Del opp, og server med for eksempel risotto med sopp, bakte grønnsaker og en tomatsalat. Jeg har delt opp squash, rødløk, sjampinjong og paprika, og bakt dette samtidig med svinefileten i ovnen, i like lang tid. Krydre enkelt med salt og litt pepper, grønnsakene smaker så godt i seg selv. Risottoen finner du ved å klikke
her.Så er det bare å si: Server og nyt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar