Sider

onsdag 21. september 2011

Hverdagsdessert - frisk frukt.

Av og til er det både godt og hyggelig med litt dessert etter middagen. Spesielt hvis du har hatt en lett middag, som suppe eller salat. Jeg kom over en antakelig siste kurv med norske bringebær nettopp, og inntok de i sin naturlige form. Jippi, det er noe av det beste i verden. Dette bidrar til å nå de viktige 5 om dagen, og har du i tillegg hatt salat til midag, ja da er du i mål.

Jeg har brukt en banan, to kivi og ca en halv kurv bringebær til to personer. Rosa til mamma og sort til Junior. Og så den veldig populære "Spork'en", som alltid er med på tur og i skolesekken.
Her er det bare å bli inspirert! Har du litt forskjellig frukt og bær er det bare å skjære opp! Og både barn og voksne spiser mer når de får oppskjært frukt og grønnt!
Bon Apetit!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...