fredag 16. september 2011

Rask pastarett med kylling og bacon

Dette er en rast pastarett som mannen og jeg pleier å slenge sammen når vi har barnefri og skal ha noe raskt. Eller på fredagskvelden når helgen senker seg, og stresset slipper litt. Og kanskje er litt lei av taco? Den tar stort sett like lang tid som det tar å koke pastaen. Kylling, bacon, pesto og tomat er med å gjøre retten til en smaksrik opplevelse. Og så er det litt sånn at en kan ta det en har i kjøleskapet. Vi pleier å planlegge slik at vi får tatt opp kyllingfilet av fryseren og tint den i kjøleskapet, men kan du jo la innholdet i kjøleskapet inspirere?




Her er mine ingredienser, dette er per person:
Fullkornspasta
en kyllingfilet
noen skiver bacon
5-6 cherrytomater
1-2 ss pesto (rester eller god fra glass)
parmesan
6-8 basilikumblader


Kok pasta som anvist. Mens den koker, steker du baconet i en panne. Jeg liker å klippe det opp i mindre strimler/biler, og steker det ganske hardt. Det skal være sprøtt, uten å være svidd. Ta baconet opp, og legg det på litt kjøkkenpapir. Del kyllingfiletene i strimler eller terninger, og stek dette i samme panne som baconet. Riv litt parmesan, og del tomatene i to. Når pastaen er ferdig, har du av vannet. Bland inn pesto, og rør godt. Ha kjøttet og tomatene i pastaen, og vend inn. Legg opp på asjett, og ha over hakket basilikum og revet parmesan. Enkelt og godt. Server og nyt!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...