søndag 4. september 2011

Egertorget matfestival i Hokksund, del 2.

I går var vi på Egertorget matfestival. Det var fantastisk. Nygrillede mais, smaksprøver på det meste, brownies fra SJOKOLADESALONGEN i Vestfossen, ost i lange baner fra Eiker Gårdsysteri, epler, økologisk mel, hjortekjøtt, hamburgere, det meste var på plass!
Jeg tok ikke så mye bildser, været var ganske ufyselig. Men noen tok jeg, og så måtte jeg jo avbilde fangsten når jeg kom hjem...


Traktorkjøring er viktig på Barnas Bondegård!Snekrer fuglekasser med elever fra Naturbruklinja.


4 kommentarer:

Elisabeth sa...

For en fin fangst! Kjenner igjen flere av produktene fra Bondens marked her i byen, og går god for både eplemosten, bringebærsafta og osten fra Eiker :) Kos deg!

Cathrine Møller Øyen sa...

Ja det er kjære varer. Eiker Gårdsysteri ligger bare 3-4 kilometer fra der hvor matfestivalen holder til. Det er en fantastisk opplevelse, spesielt å se de "lykkelige kuene" der. veldig moderne, dyrevennlig fjøsdrift, og nydelig matservering i gårdsbutikken der. 1. Mai er et must, da er det kuslepp det, men masse artige aktiviteter!
Har du smakt Holtefjell XO fra Eiker? Den er verdens beste!!!

Elisabeth sa...

Jeg hadde Holtefjell XO med meg på ferie i fjor... *rødme* :)

Cathrine Møller Øyen sa...

Ha-ha-ha-ha! (ler rått).
I følge min mann kunne jeg og funnet på det!!
Jeg hadde derimot med meg knivsett, Tupperware og krydder på ferie i år... Skal ikke ha det noe dårligere på ferie enn hjemme..
De var utsolgte på Holtefjell XO da jeg skulle kjøpe. Hvor er det du kjøper det? Du snakket om Bondens market. Hvor og når?? Reiser gjerne ut av byen min (Kongsberg), for å finne spennende ting!
Cathrine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...